Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paprika-tomaattisalaatti

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Tomaatti ja paprika tulevat hyvin toimeen keskenään kaikenlaisissa ruoissa, myös tässä mehevässä salaatissa. Tämä salaatti sopii alkuruoaksi leivän kanssa ja lisäkkeeksi burritoille ja tacoille.

25.10.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
Paahdetut paprikat
3 kpl
paprikaa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
250 g
kirsikkatomaattia
1-2 kpl
punasipulia
2 rkl
tuoretta timjamia (ja/ tai korianteria)
Kastike
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
sitruunamehua (tai limettimehua)
1 kpl
valkosipulinkynttä (pientä)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
juustokuminaa
1/4 tl
chilijauhetta
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
sokeria
1/4 tl
savupaprikajauhetta (halutessasi)

Aloita paprika-tomaattisalaatti paprikoiden paahtemisella. Puolita paprikat ja poista siemenet. Mausta paprikat sisältä kevyesti suolalla ja pippurilla. Nosta ne pellille kuoripuoli ylöspäin. Sivele öljyllä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä paprikat muovipussissa. Vedä kuoret pois.

Leikkaa paprikat leveiksi suikaleiksi ja pyöräytä rullalle. Puolita tomaatit, kuori ja suikaloi sipuli. Sekoita kastike.

Pane tomaatit, sipuli ja paprikat syvälle lautaselle. Kaada päälle kastike.

Viimeistele paprika-tomaattisalaatti silputuilla yrteillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt