Kotivinkki

Pappilan hätävara

15 min
5
0

Pappilan hätävara

Pappilan hätävara on periteinen jälkiruokaherkku, joka valmistuu kätevästi kaapista löytyvistä aineksista.
Teksti Raisa Laine
Kuvat Laura Riihelä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 150 gkeksejä (esim. Digestive)
  • 2 dlvispikermaa
  • 2 dlmaitorahkaa
  • 1 prkkondensoitua maitoa (n. 400 g)
  • 2banaania
  • 2 dlvadelmia

Koristeluun

  • vadelmia

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Murustele keksit. Vaahdota kerma. Notkista maitorahka ja kondensoitu maito keskenään kulhossa. Lisää seos kermavaahtoon kevyesti nostellen.

2. Soseuta banaani ja vadelmat haarukkaa apuna käyttäen.

3. Lusikoi tarjoilukulhon pohjalle puolet kekseistä ja sen päälle puolet banaani-vadelmaseoksesta. Jatka lisäämällä seuraavaksi puolet kondensoidulla maidolla maustetusta kerma-rahkasta. Tee toinen kerros samalla tavalla. Koristele pappilan hätävara vadelmilla.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä