


Pappilan hätävara
15 min
Pappilan hätävara on perinteinen jälkiruokaherkku, joka valmistuu kätevästi kaapista löytyvistä aineksista.
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
keksejä (esim. Digestive)
2 dl
vispikermaa
2 dl
maitorahkaa
1 prk
kondensoitua maitoa (n. 400 g)
2
banaania
2 dl
vadelmia
Koristeluun
vadelmia
Pappilan hätävara – ohje:
- Murustele keksit. Vaahdota kerma. Notkista maitorahka ja kondensoitu maito keskenään kulhossa. Lisää seos kermavaahtoon kevyesti nostellen.
- Soseuta banaani ja vadelmat haarukkaa apuna käyttäen.
- Lusikoi tarjoilukulhon pohjalle puolet kekseistä ja sen päälle puolet banaani-vadelmaseoksesta.
- Jatka lisäämällä seuraavaksi puolet kondensoidulla maidolla maustetusta kerma-rahkasta.
- Tee toinen kerros samalla tavalla. Koristele pappilan hätävara vadelmilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat