4(3)
Panzanella-salaatti uunissa
Maidoton
Munaton
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Panzanella-salaatti on kuivahtaneen leivän pelastus! Tämä italialainen leipäsalaatti saa ihanaa makua uunissa paahtamisesta.
4.2.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
5 kplmaalaisleipäviipaletta (paksua)
250 gkirsikkatomaatteja
1/2 dloliiviöljyä
90 gkapriksia (pieniä)
1 dltuoretta basilikaa (1/2 ruukkua)

Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.

Levitä leipäkuutiot ja tomaatinpuolikkaat leivinpaperin päälle uunipellille. Pirskota päälle hyvää öljyä.

Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes leipäkuutiot ja tomaatinpuolikkaat saavat hieman väriä.

Valuta kaprikset ja sekoita ne leipäkuutioiden ja tomaatinpuolikkaiden kanssa.

Jaa annokset lautasille ja viimeistele basilikalla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo