


Panzanella-salaatti uunissa
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Panzanella-salaatti on kuivahtaneen leivän pelastus! Tämä italialainen leipäsalaatti saa ihanaa makua uunissa paahtamisesta.
Reseptin ainekset
4 annosta
5 kpl
maalaisleipäviipaletta (paksua)
250 g
kirsikkatomaatteja
1/2 dl
oliiviöljyä
90 g
kapriksia (pieniä)
1 dl
tuoretta basilikaa (1/2 ruukkua)
Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
Levitä leipäkuutiot ja tomaatinpuolikkaat leivinpaperin päälle uunipellille. Pirskota päälle hyvää öljyä.
Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes leipäkuutiot ja tomaatinpuolikkaat saavat hieman väriä.
Valuta kaprikset ja sekoita ne leipäkuutioiden ja tomaatinpuolikkaiden kanssa.
Jaa annokset lautasille ja viimeistele basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat