Maku

Pannupatonki

15 min
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (2 annosta)

  • 1 kplpatonkia (esipaistettuna)
  • 50 gsulatejuustoa (rasvaa 9-12 %)
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 tlcurrya
  • 170 gkalkkunaa (säilyke)
  • 50 gviinisuolaheinää

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Halkaise patonki ja voitele puolikkaat sulatejuustolla. Ripottele paprikajauhe ja curry juuston päälle. Levitä kalkkunaviipaleet pohjapuolelle ja paina kansi tiukasti päälle. Kuumenna valurautapannu, parila tai muurikka ja paista leipä molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi. Avaa lämmintä leipää hiukan ja työnnä väliin kourallinen suolaheinää tai ketunleipiä. Nauti kivennäisveden tai oluen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0