Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pannulla paistettu parsa

15 min

Pannulla paistaminen on ihanan yksinkertainen tapa valmistaa herkullista parsaa.

Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
vihreää parsaa (yksi nippu)
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
voita
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
sormisuolaa
1/4 tl
mustapippuria myllystä

Parsan paistaminen pannulla – ohje:

  1. Poista parsojen tyvestä puumainen osa taivuttamalla parsaa kaarelle molemmista päistä. Parsa katkeaa itsestään oikeasta kohdasta.
  2. Kuumenna pannulla rypsiöljy ja voi. Lisää parsat pannuun ja paista parsoja välillä käännellen 8–10 minuuttia parsojen paksuudesta riippuen.
  3. Nosta parsat tarjoiluvadille. Pirskota sitruunamehu parsojen pinnalle ja mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt