Maku

Pannulla paistettu parsa

15 min
GL
KA
4.61
0

Ihanan yksinkertainen tapa valmistaa herkullista parsaa.
Tulosta
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gvihreää parsaa (yksi nippu)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 rklvoita
  • 2 rklsitruunamehua
  • ½ tlsormisuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria myllystä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Poista parsojen tyvestä puumainen osa taivuttamalla parsaa kaarelle molemmista päistä. Parsa katkeaa itsestään oikeasta kohdasta.

Kuumenna pannulla rypsiöljy ja voi. Lisää parsat pannuun ja paista parsoja välillä käännellen 8-10 minuuttia parsojen paksuudesta riippuen.

Nosta parsat tarjoiluvadille. Pirskota sitruunamehu parsojen pinnalle ja mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile heti.

MITÄ PIDIT?
4.61