


Pannulla paistettu parsa
15 min
Pannulla paistaminen on ihanan yksinkertainen tapa valmistaa herkullista parsaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
vihreää parsaa (yksi nippu)
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
voita
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
sormisuolaa
1/4 tl
mustapippuria myllystä
Parsan paistaminen pannulla – ohje:
- Poista parsojen tyvestä puumainen osa taivuttamalla parsaa kaarelle molemmista päistä. Parsa katkeaa itsestään oikeasta kohdasta.
- Kuumenna pannulla rypsiöljy ja voi. Lisää parsat pannuun ja paista parsoja välillä käännellen 8–10 minuuttia parsojen paksuudesta riippuen.
- Nosta parsat tarjoiluvadille. Pirskota sitruunamehu parsojen pinnalle ja mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat