Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Palsternakkasipsit

40 min
21.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
palsternakkaa
2 rkl
voita

Kuori palsternakat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna paistinpannulla ruokalusikallinen voita. Paista palsternakkaviipaleet miedolla lämmöllä pehmeiksi ja ruskeiksi. Tee viipaleita kerralla vain yksi kerros, jotta ne paistuvat tasaisesti. Palsternakkasipsit ovat ehkä vähän työläitä, mutta maku palkitsee.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt