4(209)
Palermon pasta
Munaton
45 min
Palermon pasta on koululaisten hittiruoka, joka valmistuu uunissa melkein itsestään. Lado vuokaan broilerinfileet, raaka pasta ja juustoraaste ja kumoa päälle ihanan mausteinen kastike. Uuni hoitaa loput!
28.8.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Palermon pasta
350 gbroilerinfileetä
1 rklrypsiöljyä
1 tlsuolaa
1 tlcurrya
1/2 tlmustapippuria
300 gcappelli-pastaa (Torino, täysjyvä)
2 dlemmental-mozzarellajuustoraastetta (100 g)
Kastike
25 gvoita (tai 2 rkl rypsiöljyä)
1/2 dlvehnäjauhoja
8 dlvettä
2 dlruokakermaa
1 rklkanafondia
1 tlkurkumaa
1 1/2 tlpaprikajauhetta
1 1/2 tlrakuunaa

Palermon pasta – ohje:

  1. Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Kumoa ne öljyttyyn uunivuokaan.
  2. Mausta suolalla, currylla ja pippurilla.
  3. Kypsennä kanapaloja 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  4. Lisää vuokaan raaka pasta. Sekoita joukkoon juustoraastetta.
  5. Kuumenna rasva kattilassa ja lisää jauhot. Kaada joukkoon vesi vähitellen koko ajan sekoittaen, jotta kastikkeesta tulee tasaista.
  6. Lisää kerma, fondi ja mausteet. Kuumenna seos ja kaada vuokaan.
  7. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
  8. Tarjoa Palermon pasta salaatin kanssa.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo