


Palermon pasta – lapsiperheiden ja koululaisten suosikki valmistuu uunissa lähes itsestään!
45 min
Palermon pasta on koululaisten hittiruoka, joka valmistuu uunissa melkein itsestään. Lado vuokaan broilerinfileet, raaka pasta ja juustoraaste ja kumoa päälle ihanan mausteinen kastike. Uuni hoitaa loput!
Reseptin ainekset
4 annosta
Palermon pasta
350 g
broilerinfileetä
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1 tl
currya
1/2 tl
mustapippuria
300 g
cappelli-pastaa (Torino, täysjyvä)
2 dl
emmental-mozzarellajuustoraastetta (100 g)
Kastike
25 g
voita (tai 2 rkl rypsiöljyä)
1/2 dl
vehnäjauhoja
8 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
1 rkl
kanafondia
1 tl
kurkumaa
1 1/2 tl
paprikajauhetta
1 1/2 tl
rakuunaa
Palermon pasta – ohje:
- Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Kumoa ne öljyttyyn uunivuokaan.
- Mausta suolalla, currylla ja pippurilla.
- Kypsennä kanapaloja 200 asteessa noin 15 minuuttia.
- Lisää vuokaan raaka pasta. Sekoita joukkoon juustoraastetta.
- Kuumenna rasva kattilassa ja lisää jauhot. Kaada joukkoon vesi vähitellen koko ajan sekoittaen, jotta kastikkeesta tulee tasaista.
- Lisää kerma, fondi ja mausteet. Kuumenna seos ja kaada vuokaan.
- Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
- Tarjoa Palermon pasta salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat