Palermon pasta

45 min
4.5
0

Palermon pasta

MU
0
4.5
Palermon pasta on koululaisten hittiruoka. Uunivuokaan lisätään broilerinfileet, raaka pasta, juustoraaste ja mausteinen kastike.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 350 gbroilerinfileetä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlcurrya
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 300 gcappelli-pastaa (Torino, täysjyvä)
  • 2 dlemmental-mozzarellajuustoraastetta (100 g)

Kastike

  • 25 gvoita (tai 2 rkl rypsiöljyä)
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 8 dlvettä
  • 2 dlruokakermaa
  • 1 rklkanafondia
  • 1 tlkurkumaa
  • 1 1/2 tlpaprikajauhetta
  • 1 1/2 tlrakuunaa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Kumoa ne öljyttyyn uunivuokaan.

Mausta suolalla, currylla ja pippurilla.

Kypsennä kanapaloja 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Lisää vuokaan raaka pasta. Sekoita joukkoon juustoraastetta.

Kuumenna rasva kattilassa ja lisää jauhot. Kaada joukkoon vesi vähitellen koko ajan sekoittaen, jotta kastikkeesta tulee tasaista.

Lisää kerma, fondi ja mausteet. Kuumenna seos ja kaada vuokaan.

Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa Palermon pasta salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä