Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pakastettu juustokakku

Tämä hedelmäinen juustokakku valmistuu kätevästi pakastimessa ilman uunia ja liivatetta! Pakastetun juustokakun voi valmistaa jo hyvissä ajoin ja nostaa pakastimesta koristeltavaksi juhlapöytään. Täyteläisen juustoinen kakku maistuu taivaalliselle hieman kohmeisena!

18.2.2015
Reseptin ainekset
10 annosta
175 g
Digestive-keksejä (tai Bastogne)
80 g
voita
1 1/2 rkl
sokeria
Täyte
600 g
tuorejuustoa (maustamatonta, rasvaa yli 20%)
2 dl
sokeria
1/4 tl
suolaa
2 rkl
sitruunamehua
2 dl
kuohukermaa
Koristelu
2 kpl
luumuja
1 kpl
granaattiomenaa (siemenet)
1 kpl
omenaa (punakuorinen)
2 dl
viinirypäleitä (tummia)

Murskaa keksit hienoksi monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja sokeri.

Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle. Painele keksimuru tiiviisti pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Vatkaa huoneenlämpöinen tuorejuusto, sokeri ja suola kuohkeaksi muutaman minuutin ajan. Sekoita lopuksi joukkoon sitruunamehu.

Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita tuorejuustoseoksen joukkoon kermavaahto muutamassa osassa, aluksi sähkövatkaimella ja lopuksi isolla nuolijalla käännellen. Kaada täyte keksipohjan päälle. Napauta vuokaa pari kertaa varovasti pöytää vasten ilmakuplien poistamiseksi.

Nosta kakku peitettynä pakastimeen tasaiselle alustalle. Anna jähmettyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.

Nosta kakku sulamaan 30 minuuttia ennen tarjoilua. Irrota vuoan reuna ja siirrä kakku tarjoilulautaselle. Koristele kakun pinta lohkotuilla hedelmillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt