


Paistetut kirsikkatomaatit yrteillä
15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
350 g
kirsikkatomaattia
1 kpl
vihreää paprikaa
3 kpl
valkosipulinkynttä
2 dl
pinaattia (lehtiä)
2 dl
rucolaa (eli vihannesportulakkaa)
4 rkl
persiljaa
Paistamiseen
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
merisuolaa
Halkaise tomaatit ja pilko paprika pieniksi paloiksi. Hienonna valkosipulit, pinaatti ja yrtit.
Kuumenna oliiviöljy pannussa ja lisää paprikat. Kun ne ovat hieman pehmentyneet, lisää tomaatit, valkosipuli, pinaatti, portulakka ja valkosipuli.
Ripottele hieman merisuolaa ja jatka paistamista vielä parin minuutin ajan. Anna kirsikkatomaattien jäähtyä ennen tarjoilua.
Koristele paistettu kirsikkatomaatisalaatti persiljalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat