Maku

Paistettua riekonrintaa

30 min
5
0

Paistettua riekonrintaa

MU
GL
0
5
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gmetsälintua (riekon rintaa)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlsuolaa

Paistamiseen

  • 1 rklvoita
  • 1 rklrypsiöljyä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min

Paista riekonrinnat paistinpannulla voi-öljyseoksessa nopeasti molemmilta puolin, noin 2 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
Anna palojen vetäytyä foliossa noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.
Tarjoa kermaisen lintukastikkeen ja selleripyreen kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä