Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettua riekonrintaa

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
16.10.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
metsälintua (riekon rintaa)
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa
Paistamiseen
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä

Paista riekonrinnat paistinpannulla voi-öljyseoksessa nopeasti molemmilta puolin, noin 2 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna palojen vetäytyä foliossa noin 10 minuuttia ennen tarjoamista. Tarjoa kermaisen lintukastikkeen ja selleripyreen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt