4(3)
Paistettua riekonrintaa
Munaton
Gluteeniton
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
16.10.2010
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
400 gmetsälintua (riekon rintaa)
1/2 tlmustapippuria
1/2 tlsuolaa
Paistamiseen
1 rklvoita
1 rklrypsiöljyä

Paista riekonrinnat paistinpannulla voi-öljyseoksessa nopeasti molemmilta puolin, noin 2 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna palojen vetäytyä foliossa noin 10 minuuttia ennen tarjoamista. Tarjoa kermaisen lintukastikkeen ja selleripyreen kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo