Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettu siika

30 min
12.5.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
1
punajuuri (kypsennettynä)
1
salottisipuli
1 rkl
voita
600 g
siikaa
500 g
paksoita eli pinaattikiinankaalia
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
1/2 tl
mustapippuria

Paistettu siika – ohje:

  1. Kuori kypsä punajuuri ja soseuta se. Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuullota sipuli pehmeäksi voissa. Lisää punajuuri. Lisää tilkka vettä ja pidä lämpimänä.
  2. Mausta siikafileet suolalla ja mustapippurilla. Paista siikafileet pannulla kypsiksi.
  3. Leikkaa paksoista kannat pois ja halkaise 4 osaan. Ryöppää nopeasti suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä.
  4. Tarjoa paistettu siika kasvisten ja ohraton kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt