Reseptin ainekset
4 annosta
1
punajuuri (kypsennettynä)
1
salottisipuli
1 rkl
voita
600 g
siikaa
500 g
paksoita eli pinaattikiinankaalia
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
1/2 tl
mustapippuria
Paistettu siika – ohje:
- Kuori kypsä punajuuri ja soseuta se. Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuullota sipuli pehmeäksi voissa. Lisää punajuuri. Lisää tilkka vettä ja pidä lämpimänä.
- Mausta siikafileet suolalla ja mustapippurilla. Paista siikafileet pannulla kypsiksi.
- Leikkaa paksoista kannat pois ja halkaise 4 osaan. Ryöppää nopeasti suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä.
- Tarjoa paistettu siika kasvisten ja ohraton kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat