Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettu lohi ja pinaattinen pinjansiemenriisi

30 min
9.6.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dl
pitkäjyväistä riisiä
3 dl
kasvislientä
300 g
pinaattia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
ruokaöljyä
80 g
pinjansiemeniä (paahdettuna)
Lisäksi
700 g
lohifileetä (paloiteltuna)
1 rkl
ruokaöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 kpl
sitruunaa (lohkottuna)

Kypsennä riisi kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Pane kalapalat paistumaan samaan aikaan, kun valmistelet niiden kanssa tarjottavaa lisäkettä.

Huuhtele ja linkoa tai valuta pinaatti. Poista tarvittaessa paksuimmat lehtiruodit.

Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna ne karkeaksi.

Kuumenna pannulla öljy ja lisää valkosipuli. Paista hetki ja lisää pinaatti. Paista pinaattia lastalla nostellen, kunnes pinaatti kuumenee. Mausta mieleiseksesi.

Kun riisi on valmista, valuta se siivilässä, mikäli tarpeen. Kerrostele lautasille riisiä, pinaattia ja paahtamiasi pinjansiemeniä.

Lisää päälle paistetut, maustetut kalapalat ja sitruunalohkot. Tarjoa paistettu lohi ja pinaattinen pinjansiemenriisi heti.

•Pinaattinen pinjansiemenriisi sopii mainiosti myös broilerin kanssa tarjottavaksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt