Reseptin ainekset
1 annosta
150 g
kuhaa
2 rkl
ruisjauhoja
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 rkl
voita
Kastike
1 kpl
salottisipulia
30 g
kantarelleja
30 g
korvasieniä (keitettynä)
1 1/2 dl
kuohukermaa
2 rkl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
sokeria
Kääntele kalafilee mausteiden ja jauhojen seoksessa. Paista se voissa molemmin puolin kauniin kullankeltaiseksi. Valmista kastike. Kuullota silputtu sipuli pannulla, lisää pienityt sienet ja paista hetken ajan. Lisää kerma ja ranskankerma ja keitä kastiketta kokoon pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa kala kastikkeen ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat