Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettu Camembert-juusto

Camembert-juusto sulaa uunissa ihanaksi juustodipiksi. Mausta juusto lorauksella oliiviöljyä ja rosmariinia. Nauti vaikkapa omenasiivujen ja leivän kanssa!

28.9.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
camembertjuustoa
1 rkl
oliiviöljyä
tuoretta rosmariinia
mustapippuria

Ota juusto pois käärepaperista ja laita se uunin kestävään astiaan puisen kannen sisällä. Töki juuston pintaan pieniä viiltoja.

Laita juuston päälle muutama rosmariininoksa. Lorauta päälle oliiviöljyä. Rouhaise päälle mustapippuria. Paista 200 asteessa 15 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt