Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paimenen paistos italialaisittain – uusi, herkullinen arkiruokasuosikki!

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Kokoa paimenen paistos italialaisittain viikonloppuna jääkaappiin ja nosta se maanantai-iltana uuniin, säästät arki-illan aikaa ja tiskiä. Valmiista muusijauheesta paistos syntyy nopeasti.

2.9.2020
Reseptin ainekset
4–5 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
varsisellerin vartta
400 g
broilerin jauhelihaa
1 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2 tl
kuivattua basilikaa
1 rs
kirsikkatomaatteja
9 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
2 pss
perunamuusijauhetta (esim. Mummon muusi, à 105 g)
2 tl
raastettua sitruunankuorta
2 rkl
voita
Lisäksi
voita vuoan voiteluun

Paimenen paistos italialaisittain valmistetaan näin:

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Pilko varsiselleri. Paista broilerin jauheliha kypsäksi öljyssä. Lisää pannulle kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää mausteet.
  2. Levitä jauheliha voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele kokonaiset kirsikkatomaatit jauhelihaseoksen päälle.
  3. Kiehauta kattilassa vesi ja kerma. Vispilöi muusijauheet joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Mausta muusi raastetulla sitruunankuorella.
  4. Lusikoi muusi uunivuokaan jauhelihan ja tomaattien päälle. Laita muutama voinokare paistoksen pinnalle. Kypsennä paistosta 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt