Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paholaisen pasta, tulinen ja tuhti lohtuherkku! Tabascon, konjakin, pekonin ja salamin yhdistelmä ei varmasti jätä kylmäksi

30 min

Italialaistyyppinen paholaisen pasta eli pasta diablo on mainio tarjottava esimerkiksi illanistujaisissa. Pasta lämmittää mukavasti mieltä ja vatsaa erityisesti viileään vuodenaikaan.

21.10.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
3
pekoniviipaletta
1
punainen chili
40 g
salamia (noin 10 paksua viipaletta)
15–20 tippaa
tabascoa
1½dl
parmesaania (raastettuna)
4
munaa (huoneenlämpöistä)
400 g
spagettia
Kastike
50 g
voita
½ dl
konjakkia
20 tippaa
Worcestershire-kastiketta
½ dl
kermaa
1 tl
viherpippuria
1 tl
mustapippuria
2
valkosipulinkynttä
Pinnalle
parmesaanilastuja
tuoretta lehtipersiljaa

Paholaisen pasta valmistuu näin:

  1. Kuutioi pekoni ja halkaise chili. Ruskista pekoni pannulla chilin kanssa. Lisää salamit ja kääntele hetki. Mausta tabascolla. Pidä lämpimänä folion alla.
  2. Raasta parmesaani. Riko munat kulhoon tai tarjoiluastiaan ja sekoita raaste joukkoon.
  3. Sulata voi kattilassa. Lisää konjakki, Worcestershire-kastike, kerma, pippurit ja purista valkosipulin kynnet joukkoon. Kuumenna lähes kiehuvaksi ja pidä kastike liedellä kuumana.
  4. Keitä spagetti, valuta ja kaada se nopeasti tarjoiluastiaan munien päälle. Lisää pekoni- salamit ja kuuma konjakkikastike. Sekoita hyvin ja tarjoa paholaisen pasta heti parmesaanilastujen ja lehti­persiljan kanssa.

Vinkki!

Jos et halua alkoholia paholaisen pastaan, kiehauta konjakkikastike tai korvaa konjakki rypälemehulla. Pastan määrä syöjää kohden riippuu nälästä ja kastikkeesta, mutta noin 60 grammaa alkuruokana ja 125 grammaa pääruokana on hyvä ohjenuora.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt