Kotivinkki

Pähkinä-halloumisalaatti

15 min
0
0

Halloumisalaatti saa tasapainottavaa makeutta kuivatuista karpaloista.
Tulosta
Teksti Piia Helasto
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (3-4 annosta)

  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 1 pkthalloumijuustoa (250 g)
  • tilkka oliiviöljyä
  • noin 10kirsikkatomaattia
  • 1punasipuli
  • 1 dlkuivattuja karpaloita
  • 1 pktrukolaa tai salaattisekoitusta (70–150 g)
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Paahda cashewpähkinöitä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä.

2. Viipaloi halloumijuusto. Paista viipaleet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi.

3. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli.

4. Sekoita salaatin ainekset sekaisin ja mausta halloumisalaatti suolalla ja mustapippurilla.

MITÄ PIDIT?
0