Kotivinkki

Pähkinä-halloumisalaatti

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Halloumisalaatti saa tasapainottavaa makeutta kuivatuista karpaloista.
4
0
Julkaistu: 20.4.2016


Ainekset (3-4 annosta)

  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 1 pkthalloumijuustoa (250 g)
  • tilkka oliiviöljyä
  • noin 10kirsikkatomaattia
  • 1punasipuli
  • 1 dlkuivattuja karpaloita
  • 1 pktrukolaa tai salaattisekoitusta (70–150 g)
  • suolaa
  • mustapippuria
Tulosta

1. Paahda cashewpähkinöitä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä.

2. Viipaloi halloumijuusto. Paista viipaleet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi.

3. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli.

4. Sekoita salaatin ainekset sekaisin ja mausta halloumisalaatti suolalla ja mustapippurilla.

MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »