Kotivinkki

Pähkinä-halloumisalaatti

15 min
0
0

Pähkinä-halloumisalaatti

Halloumisalaatti saa tasapainottavaa makeutta kuivatuista karpaloista.
Teksti Piia Helasto
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (3-4 annosta)

  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 1 pkthalloumijuustoa (250 g)
  • tilkka oliiviöljyä
  • noin 10kirsikkatomaattia
  • 1punasipuli
  • 1 dlkuivattuja karpaloita
  • 1 pktrukolaa tai salaattisekoitusta (70–150 g)
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Paahda cashewpähkinöitä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä.

2. Viipaloi halloumijuusto. Paista viipaleet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi.

3. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli.

4. Sekoita salaatin ainekset sekaisin ja mausta halloumisalaatti suolalla ja mustapippurilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä