


Pähkinä-halloumisalaatti
15 min
Halloumisalaatti saa tasapainottavaa makeutta kuivatuista karpaloista.
Reseptin ainekset
3-4 annosta
1 dl
cashewpähkinöitä
1 pkt
halloumijuustoa (250 g)
tilkka oliiviöljyä
noin 10
kirsikkatomaattia
1
punasipuli
1 dl
kuivattuja karpaloita
1 pkt
rukolaa tai salaattisekoitusta (70–150 g)
suolaa
mustapippuria
1. Paahda cashewpähkinöitä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä.
2. Viipaloi halloumijuusto. Paista viipaleet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi.
3. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli.
4. Sekoita salaatin ainekset sekaisin ja mausta halloumisalaatti suolalla ja mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
