Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pähkinä-halloumisalaatti

15 min

Halloumisalaatti saa tasapainottavaa makeutta kuivatuista karpaloista.

20.4.2016
Reseptin ainekset
3-4 annosta
1 dl
cashewpähkinöitä
1 pkt
halloumijuustoa (250 g)
tilkka oliiviöljyä
noin 10
kirsikkatomaattia
1
punasipuli
1 dl
kuivattuja karpaloita
1 pkt
rukolaa tai salaattisekoitusta (70–150 g)
suolaa
mustapippuria

1. Paahda cashewpähkinöitä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä.

2. Viipaloi halloumijuusto. Paista viipaleet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi.

3. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli.

4. Sekoita salaatin ainekset sekaisin ja mausta halloumisalaatti suolalla ja mustapippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt