4(1)
Pähkinä-halloumisalaatti
15 min
Halloumisalaatti saa tasapainottavaa makeutta kuivatuista karpaloista.
Julkaistu 20.4.2016
Kotivinkki
Reseptin ainekset
3-4 annosta
1 dlcashewpähkinöitä
1 pkthalloumijuustoa (250 g)
tilkka oliiviöljyä
noin 10kirsikkatomaattia
1punasipuli
1 dlkuivattuja karpaloita
1 pktrukolaa tai salaattisekoitusta (70–150 g)
suolaa
mustapippuria

1. Paahda cashewpähkinöitä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä.

2. Viipaloi halloumijuusto. Paista viipaleet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi.

3. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli.

4. Sekoita salaatin ainekset sekaisin ja mausta halloumisalaatti suolalla ja mustapippurilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.