Näin valmistuu paella con chorizo:
Ota äyriäiset hyvissä ajoin sulamaan jääkaappiin. Jos aikaa on vähän, sulata huoneenlämmössä.
Kuori ja silppua sipulit. Huuhdo ja kuutioi paprika ja tomaatit. Silppua chili. Leikkaa broileri ja chorizo pieniksi paloiksi.
Kuumenna kanaliemi kattilassa.
Kuumenna öljy isolla pannulla. Lisää sipulit, valkosipuli, chorizo ja paprika. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää riisi, chilisilppu ja paprikajauhe. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää tomaattipyree ja silputut tomaatit. Kuumenna ja kaada seuraavaksi pannulle viini ja 1 l kanalientä.
Anna hautua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lientä tarpeen mukaan.
Paista paellan kypsyessä broileripalat toisella pannulla öljyssä. Lisää broileri paellaan yhdessä herneiden kanssa. Mausta sahramilla, suolalla ja pippurilla.
Lisää ravut kuumaan paellaan.
Höyrytä simpukat nopeasti kuumiksi valkoviini-kanaliemessä. Lisää ne paellan pinnalle. Peitä paella kannella tai foliolla ja anna makujen tekeytyä hetki.
Silppua paellan pinnalle lehtipersiljaa ja tarjoa lisänä sitruunalohkoja.