


Paahtopaistisalaatti
30 min
Herkullinen paahtopaistisalaatti on hyvä juhlatarjottava.
Reseptin ainekset
8 annosta
1 kg
jälkimarinoitua paahtopaistia
1 kg
balsamico-punajuuria
1 kpl
rasia rucolaa
2-3 kpl
tammenlehtisalaattia ruukussa
2 kpl
punasipuli ohuiksi renkaiksi leikattuna
400 g
pehmeää vuohenjuustoa (esim. chevre)
1 kpl
purkki varrellisia kapriksia
Salaatinkastike
½ dl
valkoviinietikkaa
1½ dl
neitsytoliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 dl
tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. rakuuna, lehtipersilija, basilika)
Jälkimarinoidun paahtopaistin ohje löytyy linkistä.
Balsamico-punajuurien ohje löytyy linkistä.
Laita paahtopaistisalaatin ainekset erikseen tarjolle salaattibuffetin tyyliin.
Valmista salaatinkastike sekoittamalla kastikkeen ainekset hyvin keskenään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat