


Paahdetut parsat ja papu-hernesalaatti
Keväinen salaatti yhdistää paahdettuihin parsoihin helposti syntyvän papu-hernesalaatin. Lorauta salaattiin raikasta sitruuna-vinaigrettea!
Reseptin ainekset
2 annosta
6 kpl
vihreää parsaa
oliiviöljyä
Salaatti
250 g
valkoisia papuja
100 g
herneitä (pakaste)
1/3 kpl
purjo
2 rkl
lehtipersiljaa
Kastike
1/2 tl
sitruunan kuorta raastettuna (luomu)
2 rkl
sitruunanmehua
1 tl
hunaja-dijonsinappia
4 rkl
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.
Huuhtele ja valuta pavut. Sekoita kulhossa papujen joukkoon sulatetut pakasteherneet, silputtu purjo ja persilja.
Valmista kastike. Pese sitruuna. Raasta kuorta hienoksi raasteeksi. Purista mehu kulhoon. Sekoita joukkoon loput kastikeainekset. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita kastiketta oman makusi mukaan salaattiin. Tarjoile salaatti paahdettujen parsojen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat