Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdetut paprikat

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Paahda paprikat makeiksi! Paahdetut paprikat sopivat salaatteihin, soppaan ja leivälle sellaisenaan tai tahnaksi soseutettuna. Paprikan hedelmäliha saa tummaksi paahtuneesta kuoresta kevyen savun aromin. 

8.1.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
6 kpl
paprikaa (eriväristä)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 rkl
rypsiöljyä

Paahdetut paprikat valmistuvat näin. 

Puolita paprikat ja poista siemenet. Mausta paprikat sisältä kevyesti suolalla ja pippurilla. Pane ne pellille kuoripuoli ylöspäin. 

Sivele pinnat öljyllä. Paahda paprikoita 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä paprikat muovipussissa. Vedä kuoret pois ja paloittele paprikat. 

Käytä paahdettuja paprikoita keittoihin ja salaatteihin tai alkuruoaksi. 

Tee paahdettuja paprikoita kerralla kunnon satsi. Käytä salaatteihin, keittoihin, leivälle tai säilö ne yrttiöljyyn ja tarjoa alkuruoaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt