


Paahdetut palsternakat ja porkkanat
45 min
Paahtamalla maku paranee
Reseptin ainekset
4 annosta
3 kpl
pieniä palsternakkoja
3 kpl
suuria porkkanoita (esim. keltaisia)
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tuoreita timjamin lehtiä
1 rkl
tuoretta rosmariiniä hienonnettuna
½ tl
suolaa myllystä
1/4 tl
mustapippuria myllystä
Kuori palsternakat ja leikkaa pituussuunassa neljään osaan. Kuori halutessasi porkkanat ja leikkaa myös pituussuunnassa neljään osaan.
Levitä palsternakat ja porkkanat uunipellille.
Ripottele pinnalle oliiviöljy. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä.
Paahda palsternakkoja ja porkkanoita uunissa 200 asteessa 30-40 minuuttia kunnes ovat kypsiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat