Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdetut mozzarella-kesäkurpitsat

25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min

Täytä kesäkurpitsan puolikkaat makoisilla tomaateilla ja sipulilla. Revi päälle pehmeää mozzarellajuustoa ja paahda uunissa. Ihanan huoleton kasvisruoka on valmis hetkessä!

19.8.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
kesäkurpitsa
2 kpl
tomaatteja
1 kpl
kesäsipulia
1 rkl
valkoviinietikkaa
125 g
mozzarellajuustoa (mozzarella di bufala)
1 tl
chilihiutaleita
oliiviöljyä

Halkaise kesäkurpitsa halki pituussuunnassa. Kaavi pehmeää keskiosaa hieman pois lusikalla. Nosta puolikkaat uunipellille leivinpaperin päälle.

Halkaise tomaatit ja poista siemet ja neste. Kuutioi tomaatit ja kesäsipuli ja yhdistä ne kulhossa. Sekoita joukkoon viinietikka. Täytä kesäkurpitsanpuolikkaat tomaatti-sipuliseoksella.

Paahda kurpitsoja 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Revi mozzarellajuustoa paahdettujen kesäkurpitsoiden päälle. Ripottele päälle chilihiutaleita.

Paahda juustolla peitettyjä kesäkurpitsoja grillivastuksen alla muutama minuutti kunnes juusto sulaa. Lorauta päälle hyvää oliiviöljyä ja tarjoile.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt