Kotivinkki

Paahdetut juurekset

3
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 6porkkanaa
  • 100 glanttua
  • 100 gpalsternakkaa
  • 2 rklöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 2 rklpinjansiemeniä
  • tuorejuustoa
  • 3 cmtuoretta inkivääriä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhdo porkkanat ja raaputa kuori ohuelti. Kuori lanttu ja palsternakka.

2. Leikkaa porkkanat pitkittäin kahtia, paloittele myös lanttu ja palsternakka pitkiksi suikaleiksi.

3. Asettele juurekset leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele juurekset öljyllä, ripottele suolaa ja pinjansiemenet päälle.

4. Paahda juureksia 225-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Jätä ne al dente. Silloin niiden aromit ovat parhaimmillaan.

5. Kuori ja raasta inkivääri ja sekoita se tuorejuustoon.

Osta: porkkanoita, lanttua, palsternakkaa, pinjansiemeniä, tuorejuustoa, inkivääriä

MITÄ PIDIT?
3