


Paahdettua pistaasi-parsaa ja fetamuruja
Parsan maku tulee esiin loistavasti kun sen paahtaa uunissa. Kuorruta vihreät parsat rouhituilla pistaaseilla ja fetalla. Tarjoile paistos raikkaan vinaigrettekastikkeen kanssa!
Huuhtele ja kuivaa parsa. Leikkaa pois parsojen tyvet. Laita parsat uunivuokaan ja pyörittele lorauksessa oliiviöljyä.
Paista parsoja 200 asteisessa uunissa 2 minuuttia. Ota vuoka uunista.
Rouhi kuoritut pistaasit veitsellä tai hienonna tehosekoittimessa rouheeksi. Sekoita rouheeseen suolaa.
Ripottele parsojen pinnalle reilusti pistaasirouhetta. Paahda parsoja uunissa 10 minuuttia.
Sekoita vinaigretteainekset kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota parsat uunista.
Murenna paistoksen päälle fetajuustoa ja lusikoi pinnalle vinaigrettekastiketta. Tarjoile lämpimänä.