Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettua pistaasi-parsaa ja fetamuruja

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Parsan maku tulee esiin loistavasti kun sen paahtaa uunissa. Kuorruta vihreät parsat rouhituilla pistaaseilla ja fetalla. Tarjoile paistos raikkaan vinaigrettekastikkeen kanssa!

18.5.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
parsaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
pistaaseja (kuorittuja)
sormisuolaa
100 g
fetaa
Vinaigrette
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
juoksevaa hunajaa
suolaa ja pippuria

Huuhtele ja kuivaa parsa. Leikkaa pois parsojen tyvet. Laita parsat uunivuokaan ja pyörittele lorauksessa oliiviöljyä.

Paista parsoja 200 asteisessa uunissa 2 minuuttia. Ota vuoka uunista.

Rouhi kuoritut pistaasit veitsellä tai hienonna tehosekoittimessa rouheeksi. Sekoita rouheeseen suolaa.

Ripottele parsojen pinnalle reilusti pistaasirouhetta. Paahda parsoja uunissa 10 minuuttia.

Sekoita vinaigretteainekset kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota parsat uunista.

Murenna paistoksen päälle fetajuustoa ja lusikoi pinnalle vinaigrettekastiketta. Tarjoile lämpimänä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt