Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu punajuuri-klementiinisalaatti

20 min

Makeiksi paahdetut punajuuret sopivat ihanasti sitruksen ja täyteläisen juuston kaveriksi. Testaa tämä talvinen salaatti!

20.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
3 kpl
punajuurta
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 tl
hunajaa
4 kpl
mandariinia (tai klementiiniä tai satsumaa)
1 rkl
balsamiviinietikkaa
150 g
salaattisekoitusta
200 g
mozzarellajuustoa
1 dl
saksanpähkinöitä

Valmista paahdettu punajuuri-klementiinisalaatti näin:

  1. Kuori ja leikkaa punajuuret puolen sentin viipaleiksi. Nosta ne kulhoon. Yhdistä öljy, suola, pippuri ja hunaja. Sekoita punajuurten joukkoon. Levitä ne leivinpaperin päälle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Purista yhdestä klementiinistä mehu. Kuori ja viipaloi loput. Sekoita mehun joukkoon viinietikka.
  3. Levitä salaatti vadille. Asettele päälle punajuuri- ja klementiiniviipaleet. Valuta ja revi mozzarellat salaattiin. Viimeistele punajuuri-klementiinisalaatti pähkinöillä ja kastikkeella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt