Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu poron ulkofilee

15 min
15.7.2005
Reseptin ainekset
8 annosta
1200 g
poronfileetä
1 rkl
voita
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Paahdettu poron ulkofilee – ohje:

  1. Käsittele ulkofilee kalvottomaksi. Anna lihan olla huoneenlämmössä noin tunnin verran ennen kypsennystä.
  2. Sulata pannulla nokare voita ja paista filee kauttaaltaan ruskeaksi. Kypsennysajaksi riittää noin 2 minuuttia, jolloin liha jää keskeltä punertavaksi. Anna lihan jäähtyä kunnolla.
  3. Leikkaa liha parin sentin viipaleiksi ja lado uunivuokaan niin, että lihapalat ovat yhä kiinni toisissaan.
  4. Kuumenna liha juuri ennen tarjoilua uunissa. Ota lihaan vain pintakuumuus.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt