Reseptin ainekset
8 annosta
1200 g
poronfileetä
1 rkl
voita
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Paahdettu poron ulkofilee – ohje:
- Käsittele ulkofilee kalvottomaksi. Anna lihan olla huoneenlämmössä noin tunnin verran ennen kypsennystä.
- Sulata pannulla nokare voita ja paista filee kauttaaltaan ruskeaksi. Kypsennysajaksi riittää noin 2 minuuttia, jolloin liha jää keskeltä punertavaksi. Anna lihan jäähtyä kunnolla.
- Leikkaa liha parin sentin viipaleiksi ja lado uunivuokaan niin, että lihapalat ovat yhä kiinni toisissaan.
- Kuumenna liha juuri ennen tarjoilua uunissa. Ota lihaan vain pintakuumuus.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat