


Paahdettu perunasalaatti
55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min
Uunissa paahdettuja uusia perunoita parsalla. Salaatin viimeistelee sinappinen kastike ja kevätsipuli.
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
uusia perunoita
2 rkl
oliiviöljyä
2-3 kpl
valkosipulinkynsiä
1 1/2 tl
suolaa
250 g
parsaa
3 kpl
kevätsipulin varsia
Kastike
2 rkl
dijon-sinappia
1 tl
omenaviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
1/4 tl
mustapippuria
Paahdettu perunasalaatti – ohje:
- Pese uudet perunat huolellisesti ja kuivaa liinan päällä. Siirrä perunat kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, valkosipulilla ja suolalla. Pyörittele mausteet joukkoon ja paahda uunipellillä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Leikkaa parsat vinottain paloiksi ja lisää ne uunipellille perunoiden päälle. Paahda vielä noin 5 minuuttia. Jäähdytä perunat ja parsat huoneenlämpöisiksi.
- Valmista kastike sekoittamalla keskenään sinappi, omenaviinietikka, hunaja ja mustapippuri.
- Nosta perunat ja parsat kulhoon. Hienonna päälle kevätsipulia ja mausta salaatti kastikkeella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat