Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu perunasalaatti

55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min

Uunissa paahdettuja uusia perunoita parsalla. Salaatin viimeistelee sinappinen kastike ja kevätsipuli.

17.5.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
uusia perunoita
2 rkl
oliiviöljyä
2-3 kpl
valkosipulinkynsiä
1 1/2 tl
suolaa
250 g
parsaa
3 kpl
kevätsipulin varsia
Kastike
2 rkl
dijon-sinappia
1 tl
omenaviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
1/4 tl
mustapippuria

Paahdettu perunasalaatti – ohje:

  1. Pese uudet perunat huolellisesti ja kuivaa liinan päällä. Siirrä perunat kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, valkosipulilla ja suolalla. Pyörittele mausteet joukkoon ja paahda uunipellillä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  2. Leikkaa parsat vinottain paloiksi ja lisää ne uunipellille perunoiden päälle. Paahda vielä noin 5 minuuttia. Jäähdytä perunat ja parsat huoneenlämpöisiksi.
  3. Valmista kastike sekoittamalla keskenään sinappi, omenaviinietikka, hunaja ja mustapippuri.
  4. Nosta perunat ja parsat kulhoon. Hienonna päälle kevätsipulia ja mausta salaatti kastikkeella. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt