Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenainen joulusilli

12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min

Omenainen joulusilli on makoisa joulukala, jonka resepti on helppo. Tämän joulusillin salaisuutena ovat mausteliemessä kevyesti keitetyt omenapalat.

20.11.2008
Reseptin ainekset
6 annosta
200 g
sillifileetä
1 kpl
etikkakurkkua
1 kpl
sipulia
1 kpl
punasipulia
2 kpl
omenaa
4 dl
vettä
2 rkl
hunajaa
1 tl
kanelia
Kastike
3 dl
smetanaa
2 rkl
viinietikkaa
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sinappia
1 tl
mustapippuria

Omenainen joulusilli – ohje:

Leikkaa silli annospaloiksi tai hakkaa hienoksi. Leikkaa kurkku kuutioiksi.

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne pannulla pikaisesti.

Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat paloiksi. Keitä omenat vesi-hunaja-kaneliliemessä kattilassa juuri ja juuri kypsiksi. Valuta omenat. Säästä lientä kastikkeeseen.

Yhdistä ainekset ja levitä vadille tai tarjoiluastiaan.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää siihen myös 1 rkl omenoiden keitinlientä. Kaada kastike silli-sipuli-omenaseoksen päälle.

Anna omenaisen joulusillin maustua seuraavaan päivään.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt