Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Mausteinen jouludrinkki

Omenaglögisour ravistetaan pikkujoulujen alkujuomaksi – ihana vaahto kruunaa drinkin

10 min

Jouluinen cocktail maistuu glögille, omenalle sekä hivenen rosmariinille ja kanelille.

22.11.2024
Reseptin ainekset
2 juomaa
1 dl
tuorepuristettua omenamehua
4 rkl
giniä tai vodkaa
3 rkl
sitruunanmehua
2 rkl
vaaleaa siirappia
2
rosmariinin oksaa
1
munanvalkuainen
kourallinen jääpaloja
Lisäksi
1
rosmariininoksa
½
omena
¼ tl
kanelia

Glögisour – ohje:

  1. Mittaa nesteet ja siirappi cocktailravistimeen. Puristele rosmariininoksia hetki käsissä ja laita ne ja jäät nesteiden joukkoon.
  2. Erottele munanvalkuainen ja lisää se ravistimeen. Sulje ravistin tiiviisti kannella ja sekoita ravistaen voimakkaasti muutaman minuutin ajan niin, että juoma kylmenee ja vaahtoutuu (kuulet sen ravistaessa, kuinka nesteen olomuoto muuttuu).
  3. Kaada juoma pienen siivilän läpi kahteen lasiin. Valuta niin, että kaikki vaahto valuu juomien pinnalle. Viimeistele omenaviipaleilla, rosmariinilla ja kaneliripauksella. Nauti heti.

Vinkki! Voit ravistaa juoman myös kannellisessa lasipurkissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt