Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Olutmarinoitu broileripata

7 h 5 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 6 h 50 min

Olutmarinoitu broileripata saa makunsa mausteisessa olutkastikkeessa marinoidusta broilerista. Mehevä kanapata hautuu valmiiksi uunissa ja on todellista kylmien päivien lohturuokaa!

Reseptin ainekset
8 annosta
1000 g
maustamattomia broilerinfileitä
Marinadi
3 dl
keskiolutta (Nikolai Tumma Lager)
1/2 dl
soijakastiketta
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynttä (ohuina lastuina)
15 g
tuoretta inkivääriä (ohuina lastuina)
1/2 dl
jalapenoa (silputtuna)
2 tl
kanelia
1 tl
timjamia
2 kpl
laakerinlehteä (murskattuna)
2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
1/2 rkl
mustapippuria (vastajauhettuna)
Tomaattikastike
500 g
tomaattimurskaa
1 dl
keskiolutta (Nikolai Vuosiolutta)
2 kpl
punaista paprikaa (pilkottuna)
2 kpl
punasipulia (silputtuna)
2 rkl
muscovadosokeria
1 rkl
kanafondia
1/2 tl
mustapippuria (vastajauhettuna)
1/4 tl
suolaa
200 g
kirsikkatomaattia
Pinnalle
1 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)

Olutmarinoitu broileripata valmistuu näin:

Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Upota lihat marinadiin ja anna maustua jääkaapissa noin 6 tuntia.

Sekoita tomaattimurska, olut, paprikat, sipulit ja sokeri keskenään. Mausta kanafondilla, mustapippurilla ja suolalla.

Kaada kastike pataan tai uuninkestävään vuokaan.

Ota broilerit marinadista, lisää pataan tomaattikastikkeen päälle ja kypsennä 200 asteisessa uunissa 40–50 minuuttia.

Lisää minitomaatit broileripataan kypsymisen loppuvaiheessa.

Ripottele valmiin olutmarinoidun broileripadan pinnalle korianteri- tai persiljasilppua.

Kanapadan lisäkkeeksi sopivat riisi, yrttimaustetut uunibataattilohkot ja mangochutney ja juomaksi vehnäolut.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt