Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Oliivipasta

17.6.2010
Reseptin ainekset
400 g
pastaa
100 g
mustia kivettömiä oliiveja
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
oliiviöljyä
100 g
vihreitä kivettömiä oliiveja
mustapippuria
50 g
parmesaaniraastetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.

2. Hienonna mustat oliivit, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy.

3. Kiehauta seos ja lisää se keitetyn ja valutetun pastan joukkoon.

4. Koristele vihreillä oliiveilla. Ripottele pinnalle rouhittua mustapippuria ja parmesaaniraastetta.

Osta: pastaa, mustia ja vihreitä oliiveja, parmesaania

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt