Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ohra-sienikääryleet

2 h 15 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 1 h 30 min
12.10.2009
Reseptin ainekset
15 kpl
1 kpl
keräkaalia
Täyte
3 dl
keräkaalia
1 1/4 dl
ohrasuurimoita
3 dl
kasvislientä
250 g
kantarelleja
2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipulia
2 rkl
soijakastiketta
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
50 g
persiljaa (hienonnettuna)
2 kpl
munaa
Pinnalle
3 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
siirappia

Koverra kaalista kanta pois. Pane kaali kattilaan suolalla maustettuun veteen kiehumaan. Irrota kaalista keittiöpihdeillä lehtiä sitä mukaan, kun ne pehmenevät. Jäähdytä lehdet kylmässä vedessä, ja nosta ne keittiöpyyhkeen päälle kuivumaan. Hienonna pienimmät lehdet täytettä varten. Säästä keitinlientä kääryleiden valeluun.

Pane ohrasuurimot kiehuvaan kasvisliemeen kypsymään pakkauksen ohjeen mukaiseksi ajaksi. Puhdista ja hienonna sienet. Hienonna sipuli. Paista niitä öljyssä, kunnes sienten neste on haihtunut. Lisää pannulle keitetty ohra, ja mausteet sekä persilja. Sekoita ja tarkista maku ennen munien lisäämistä.

Lusikoi jokaiselle kaalinlehdelle reilu ruokalusikallinen täytettä, nosta lehtien sivureunat täytteen päälle ja rullaa kääröksi. Pane kääryleet uunivuokaan vieri viereen sauma alaspäin. Sivele kääryleille rypsiöljyä ja valuta pinnalle siirappia.

Kypsennä ohra-sienitäytteisiä kaalikääryleitä aluksi 200 asteessa noin puoli tuntia. Laske lämpö sitten 150 asteeseen ja jatka kypsentämistä noin tunti. Valele kääryleitä kaalin keitinliemellä paistamisen aikana. Tarjoa ohra-sienikääryleiden kanssa keitettyjä perunoita ja puolukkahilloa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt