Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Yhdistä kaikki mausteseoksen ainekset.
Hiero mausteseos tasaisesti lihan pintaan. Nosta liha kannelliseen uunivuokaan tai peitä vuoka alumiinifoliolla.
Kypsennä 110-asteisessa uunissa 5 1/2–6 1/2 tuntia, kunnes liha on todella mureaa.
Käännä uunilämpö pois, ja anna lihan vetäytyä jälkilämmössä tunnin ajan.
Anna lihan jäähtyä hetki. Nyhdä liha pienemmiksi paloiksi leikkuulaudalla kahdella haarukalla riipien.
Sekoita lihasuikaleet paistoliemeen.
Lisää halutessasi hieman valmista BBQ-kastiketta, jotta saat lihasta mahdollisimman mehevää.
Tarjoa haluamallasi tavalla joko sellaisenaan perunoiden ja kastikkeen kanssa tai hampurilaissämpylän välissä, coleslaw-salaatin kera.
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.