


Nuudelipihvit – paista maapähkinävoin mehevöittämiin pihveihin koukuttavan rapea pinta ja nauti!
20 min
Nuudelipihvit saavat maapähkinävoista sopivaa rasvaisuutta ja paahteista pähkinäisyyttä, garam masala lempeää mausteisuutta. Kypsien munanuudelien pinta paistuu pannulla ihanan rapeaksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
munanuudelia
2
porkkanaa
1
pieni palsternakka
2
valkosipulinkynttä
½ dl
maapähkinävoita
1 tl
suolaa
1 tl
garam masalaa
2
kananmunaa
rypsiöljyä paistamiseen
Nuudelipihvit valmistetaan näin:
- Keitä munanuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Kuori ja raasta porkkanat ja palsternakka. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Sekoita kulhossa maapähkinävoi, suola, garam masala ja kananmunat. Lisää joukkoon nuudelit ja juuresraaste. Sekoita.
- Kuumenna paistinpannulla reilusti öljyä. Lisää pannulle nyrkin kokoisia nokareita nuudeliseosta. Painele pinta tasaiseksi. Paista pihvejä keskilämmöllä 3 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne ovat pinnalta rapeita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat