0(0)
Nuudelipihvit – paista maapähkinävoin mehevöittämiin pihveihin koukuttavan rapea pinta ja nauti!
Kasvis
Maidoton
20 min
Nuudelipihvit saavat maapähkinävoista sopivaa rasvaisuutta ja paahteista pähkinäisyyttä, garam masala lempeää mausteisuutta. Kypsien munanuudelien pinta paistuu pannulla ihanan rapeaksi.
Julkaistu 30.3.2020
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
200 gmunanuudelia
2porkkanaa
1pieni palsternakka
2valkosipulinkynttä
½ dlmaapähkinävoita
1 tlsuolaa
1 tlgaram masalaa
2kananmunaa
rypsiöljyä paistamiseen

Nuudelipihvit valmistetaan näin:

  1. Keitä munanuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Kuori ja raasta porkkanat ja palsternakka. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Sekoita kulhossa maapähkinävoi, suola, garam masala ja kananmunat. Lisää joukkoon nuudelit ja juuresraaste. Sekoita.
  3. Kuumenna paistinpannulla reilusti öljyä. Lisää pannulle nyrkin kokoisia nokareita nuudeliseosta. Painele pinta tasaiseksi. Paista pihvejä keskilämmöllä 3 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne ovat pinnalta rapeita.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.