Kotivinkki

Nuudelipihvit – paista maapähkinävoin mehevöittämiin pihveihin koukuttavan rapea pinta ja nauti!

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Nuudelipihvit saavat maapähkinävoista sopivaa rasvaisuutta ja paahteista pähkinäisyyttä, garam masala lempeää mausteisuutta. Kypsien munanuudelien pinta paistuu pannulla ihanan rapeaksi.
KA
MA
0
0
Julkaistu: 30.3.2020


Ainekset (4 annosta)

  • 200 gmunanuudelia
  • 2porkkanaa
  • 1pieni palsternakka
  • 2valkosipulinkynttä
  • ½ dlmaapähkinävoita
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlgaram masalaa
  • 2kananmunaa
  • rypsiöljyä paistamiseen
Tulosta

Nuudelipihvit valmistetaan näin:

  1. Keitä munanuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Kuori ja raasta porkkanat ja palsternakka. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Sekoita kulhossa maapähkinävoi, suola, garam masala ja kananmunat. Lisää joukkoon nuudelit ja juuresraaste. Sekoita.
  3. Kuumenna paistinpannulla reilusti öljyä. Lisää pannulle nyrkin kokoisia nokareita nuudeliseosta. Painele pinta tasaiseksi. Paista pihvejä keskilämmöllä 3 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne ovat pinnalta rapeita.
Kommentoi »