Ramenin makuja
Nuudelimunakas – helppo kuin mikä! Paista nuudelit munakkaaksi ja piilota sisään nakki
Laktoositon
Sokeriton
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Arkiruoka, iltapala tai brunssihitti? Nuudelimunakkaan eli ramen omeletin salaisuus ovat nakkipiilon lisäksi nuudelit: kannattaa kiinnittää huomiota, minkä makuisen nuudelin valitsee. Parhaita ovat sellaiset, joissa on kunnon kastikepussi mukana.
Reseptin ainekset
1
1 pkt (85 g)
nuudelia (maustettu, jossa mukana kastike)
1
pitkä nakki
2 tl
rypsiöljyä (paistamiseen)
1
muna
1 dl
juustoraastetta
1
kevätsipulinvarsi
2 tl
chilikastiketta
1 tl
seesaminsiemeniä
Nuudelimunakas – ohje:
- Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta pakkauksessa mukana tulevalla mausteella.
- Tee nakkiin viillot ja paista se pannulla öljyssä kauniin väriseksi. Nosta sivuun odottamaan.
- Lisää valutettu ja maustettu nuudeli tasaiseksi kerrokseksi pannulle. Riko kananmunan rakenne kulhossa haarukalla ja kaada se nuudelin päälle.
- Ripottele toiselle puolelle hieman juustoraastetta ja lisää päälle paistettu nakki. Peitä kannella ja anna kypsyä muutama minuutti, kunnes juusto on sulanut.
- Lisää hienonnettua kevätsipulia, chilikastiketta ja seesaminsiemeniä.
- Käännä munakkaan toinen puoli nakin päälle taskuksi. Tarjoa heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat