


Nuudelia, kaalia & tulista kastiketta – nuudelimunakas on rento pikaruoka parhaasta päästä
20 min
Mikä sopisikaan paremmin munakkaan täytteeksi kuin tulisella chilitahnalla maustettu ja paistettu kaali-nuudeliseos? Katso helpon nuudelimunakkaan resepti.
Reseptin ainekset
2–3 annosta
100 g
munanuudeleita
1
sipuli
200 g
keräkaalia
5
munaa
Gochujang-kastike
1 rkl
gochujang-chilitahnaa
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
vaahterasiirappia
Paistaminen
1 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
korianteria
limeä
Nuudelimunakas – ohje:
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
- Kuori ja hienonna sipuli. Suikaloi kaali.
- Kuullota sipuli öljyssä pehmeäksi. Lisää kaali ja paista miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
- Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Lisää nuudelit ja kastike pannulle. Sekoita huolellisesti.
- Riko munien rakenne kulhossa ja kaada munat pannulle tasaisesti.
- Paista kannen alla keskilämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt.
- Kumoa munakas lautaselle ja viimeistele korianterilla ja limelohkoilla.
Vinkki!
Voit kääntää halutessasi munakkaan lautasen avulla ja paistaa myös toiselta puolelta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat