Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nuudelia, kaalia & tulista kastiketta – nuudelimunakas on rento pikaruoka parhaasta päästä

20 min

Mikä sopisikaan paremmin munakkaan täytteeksi kuin tulisella chilitahnalla maustettu ja paistettu kaali-nuudeliseos? Katso helpon nuudelimunakkaan resepti.

3.5.2023
Reseptin ainekset
2–3 annosta
100 g
munanuudeleita
1
sipuli
200 g
keräkaalia
5
munaa
Gochujang-kastike
1 rkl
gochujang-chilitahnaa
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
vaahterasiirappia
Paistaminen
1 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
korianteria
limeä

Nuudelimunakas – ohje:

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Suikaloi kaali.
  3. Kuullota sipuli öljyssä pehmeäksi. Lisää kaali ja paista miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Lisää nuudelit ja kastike pannulle. Sekoita huolellisesti.
  5. Riko munien rakenne kulhossa ja kaada munat pannulle tasaisesti.
  6. Paista kannen alla keskilämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt.
  7. Kumoa munakas lautaselle ja viimeistele korianterilla ja limelohkoilla.

Vinkki!

Voit kääntää halutessasi munakkaan lautasen avulla ja paistaa myös toiselta puolelta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt