


Grillatut kasvikset – nopeasti valmistuva lisuke on supersimppeli mutta täynnä makua
25 min
Grillatut kasvikset toimivat raikkaana lisukkeena mille tahansa grilliruoalle. Reiluina lohkoina paistetut fenkolit ja juuriselleri saavat makean vastaparin porkkanoista ja broccolinista.
Reseptin ainekset
6 annosta
Grillatut kasvikset
200 g
nippuporkkanoita
200 g
broccolineja
1
fenkoli
200 g
juuriselleriä
200 g
palsternakkaa
1 kourallinen
retiisejä
sormisuolaa
(maustevoita tai yrttiöljyä)
Grillatut kasvikset valmistuvat näin:
- Tee kasvikset etukäteen, jolloin ne on nopea lämmittää juuri ennen ruokailua. Leikkaa kasvikset puolen sentin siivuiksi, jotka on helppo grillata. Leikkaa fenkoli lohkoiksi niin, että kantaosa pitää ne kasassa.
- Grillaa keskilämmöllä niin, että kasvikset saavat hyvän värin ja napakan kypsyyden. Ripottele päälle sormisuolaa. Jätä odottamaan ruokailua.
- Kun on ruokailun aika, laita kasvikset folionyyttiin ja lisää halutessasi maustevoita tai yrttiöljyä ja lämmitä grillissä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat