Maku

Niin yksinkertaista, niin hyvää! Nopea tonnikalapasta ruokakirjailija Outi Väisäsen tapaan – nappaa uusi arkiresepti

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Ruokakirjailija Outi Väisäsen nopea tonnikalapasta on arjen pelastus, joka maistuu myös kylmänä. Makua pastaan tuovat lime, oliivit ja persilja – ja lapsille saa tehtyä helposti simppelimmän version. Nappaa herkullinen resepti!
MU
3.5
0
Julkaistu: 15.10.2020


Ainekset (4 annosta)

  • 350 gpastaa
  • 2limeä
  • ½ dloliiviöljyä
  • 1 dloliiveja
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 2 prk (á 150–200 g)tonnikalapaloja öljyssä
  • 1 rkupersiljaa

Lisäksi

  • parmesaanijuustoa
Tulosta

Nopea tonnikalapasta valmistuu näin:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista kastike pastan kypsyessä. Purista limen mehu kulhoon. Sekoita öljy, oliivit, suola ja pippuri joukkoon.
  3. Lisää tonnikala öljyineen. Sekoita varovasti. Jos lapsesi ei pidä persiljasta, voit ottaa hänelle annoksen kastiketta nyt sivuun.
  4. Hienonna persilja ja lisää kastikkeeseen.
  5. Valuta pasta. Kääntele kastike pastan joukkoon. Raasta parmesaania annosten päälle.

Vinkki!

Jos lämmität pastaa seuraavana päivänä, lisää joukkoon vähän limeä ja öljyä ennen syömistä, sillä pasta imee kastiketta jääkaapissa.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää arkiruokaideoita? Osta inspiroivat keittokirjat tästä!

SISÄLTÖ JATKUU

MITÄ PIDIT?
3.5
Kommentoi »