


Niin yksinkertaista, niin hyvää! Nopea tonnikalapasta ruokakirjailija Outi Väisäsen tapaan – nappaa uusi arkiresepti
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Ruokakirjailija Outi Väisäsen nopea tonnikalapasta on arjen pelastus, joka maistuu myös kylmänä. Makua pastaan tuovat lime, oliivit ja persilja – ja lapsille saa tehtyä helposti simppelimmän version. Nappaa herkullinen resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
350 g
pastaa
2
limeä
½ dl
oliiviöljyä
1 dl
oliiveja
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 prk (á 150–200 g)
tonnikalapaloja öljyssä
1 rku
persiljaa
Lisäksi
parmesaanijuustoa
Nopea tonnikalapasta valmistuu näin:
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista kastike pastan kypsyessä. Purista limen mehu kulhoon. Sekoita öljy, oliivit, suola ja pippuri joukkoon.
- Lisää tonnikala öljyineen. Sekoita varovasti. Jos lapsesi ei pidä persiljasta, voit ottaa hänelle annoksen kastiketta nyt sivuun.
- Hienonna persilja ja lisää kastikkeeseen.
- Valuta pasta. Kääntele kastike pastan joukkoon. Raasta parmesaania annosten päälle.
Vinkki!
Jos lämmität pastaa seuraavana päivänä, lisää joukkoon vähän limeä ja öljyä ennen syömistä, sillä pasta imee kastiketta jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat