Kotivinkki

Nopea kalahampurilainen

15 min
0
0

Nopea kalahampurilainen

Valmista kalahampurilainen kuhasta ja ruisleivästä. Sinappinen majoneesi kruunaa helpon pikaruoan.
Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kpl /350 gkuhafilettä
  • 2 rklseesaminsiemeniä
  • 1 rklvoita
  • 2 rklkermaviiliä
  • 2 rklmajoneesia
  • 1 tlsinappia
  • 1/2 ruukullistasalaattia
  • 1 kplsipuli varsineen

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Leikkaa 2 kuhafileetä (noin 350 g) neljään osaan. Kierittele fileet 2 rkl:ssa seesaminsiemeniä. 

2. Kuumenna 1 rkl voita pannulla. Paista kuhafileitä noin kolme minuuttia molemmin puolin.

3. Sekoita keskenään 2 rkl kermaviiliä, 2 rkl majoneesia ja 1 tl sinappia. 

4. Jaa kermaviiliseos leipien alapuolille. Revi ½ ruukullista salaattia ja hienonna 1 sipuli varsineen leiville. Aseta niiden päälle paistetut kuhafileet ja laita leipien toiset puolet kansiksi. Tarjoa välittömästi.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä