Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nokkosmuhennos

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
24.4.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
nokkosta (ryöpättynä)
100 g
purjoa
2 rkl
voita
2 dl
ruokakermaa
1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 tl
oreganoa
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
hunajaa
1/4 tl
mustapippuria
1/8 tl
jauhettua muskottipähkinää

Nokkosmuhennos – ohje:

  1. Hienonna ryöpätyt nokkoset ja halkaistu, huuhdottu purjo. Sulata voi kasarissa.
  2. Hauduta purjoa hetki ja lisää joukkoon nokkoset, kerma ja viini.
  3. Mausta oreganolla, suolalla, hunajalla, muskottipähkinällä ja mustapippurilla.
  4. Anna nokkosmuhennoksen kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  5. Tarjoa nokkosmuhennosta esimerkiksi korvasienipannukakkujen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt