


Nokkosmuhennos
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
nokkosta (ryöpättynä)
100 g
purjoa
2 rkl
voita
2 dl
ruokakermaa
1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 tl
oreganoa
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
hunajaa
1/4 tl
mustapippuria
1/8 tl
jauhettua muskottipähkinää
Nokkosmuhennos – ohje:
- Hienonna ryöpätyt nokkoset ja halkaistu, huuhdottu purjo. Sulata voi kasarissa.
- Hauduta purjoa hetki ja lisää joukkoon nokkoset, kerma ja viini.
- Mausta oreganolla, suolalla, hunajalla, muskottipähkinällä ja mustapippurilla.
- Anna nokkosmuhennoksen kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Tarjoa nokkosmuhennosta esimerkiksi korvasienipannukakkujen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat