Maku

Nokkosletut

1 h 10 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
30 min
KA
4
1
Julkaistu: 4.6.2006


Reseptin ainekset (15 kpl)

  • 2 kplmunaa
  • 5 kevytmaitoa
  • 3 dlhiivaleipäjauhoja
  • 200 gnokkosta (ryöpättynä)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria

Kermaviilikastike

  • 200 gkermaviiliä
  • 2 kplkeitettyä munaa
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 1 kplkevätsipulia (hienonnettuna)

Lisäksi

  • 2 dlpuolukkasurvosta
Tulosta

Vatkaa munien rakenne rikki kierrevatkaimella. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia, jos on aikaa.

Kuumenna lettu- tai kreppipannu ja lisää vähän rasvaa ennen lettujen paistamista. Paista Ø noin 15 cm letut molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.

Sekoita kermaviiliin haarukalla karkeasti hienonnetut munat ja mausta kastike.

Tarjoa nokkoslettujen kanssa kermaviilikastiketta ja puolukkasurvosta.

1 kommentti