


Nokkosletut
1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
15 kpl
2 kpl
munaa
5
kevytmaitoa
3 dl
hiivaleipäjauhoja
200 g
nokkosta (ryöpättynä)
1 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Kermaviilikastike
200 g
kermaviiliä
2 kpl
keitettyä munaa
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
1 kpl
kevätsipulia (hienonnettuna)
Lisäksi
2 dl
puolukkasurvosta
Vatkaa munien rakenne rikki kierrevatkaimella. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia, jos on aikaa.
Kuumenna lettu- tai kreppipannu ja lisää vähän rasvaa ennen lettujen paistamista. Paista Ø noin 15 cm letut molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.
Sekoita kermaviiliin haarukalla karkeasti hienonnetut munat ja mausta kastike.
Tarjoa nokkoslettujen kanssa kermaviilikastiketta ja puolukkasurvosta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat