Maku

Nikkarin vuoka valmistuu edullisista aineksista – ota nostalginen resepti arkiruokalistallesi!

40 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Nikkarin vuoka on nostalginen lohturuoka, johon sinäkin rakastut. Lado vuokaan perunoita, lenkkimakkaraa, sipulia ja tomaattia ja kuorruta komeus ruokakermalla, mausteilla ja juustolla. Kun kerran teet, teet myös uudelleen!
3.9
2
Julkaistu: 1.8.2018


Ainekset (4 annosta)

Nikkarin vuoka

  • 5 (600 g)kypsennettyä perunaa
  • 4tomaattia
  • 1 sipuli
  • 1/2 pkt (580 g)lenkkimakkaraa
  • 2 dlruokakermaa
  • 2munaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlpaprikajauhetta
  • 2 dlemmentaalijuustoraastetta
Tulosta

Nikkarin vuoka valmistetaan näin:

  1. Viipaloi perunat, tomaatit, sipuli ja makkara.
  2. Lado viipaleet limittäin pystyyn vuokaan.
  3. Sekoita kermaan munat ja mausteet.
  4. Kaada liemi vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
  5. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää arkiruokaideoita? Osta suosittu Samassa liemessä -keittokirja nyt Meillä kotona -kaupoista!

SISÄLTÖ JATKUU
2 kommenttia