Nikkarin vuoka valmistuu edullisista aineksista – ota nostalginen resepti arkiruokalistallesi!
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Nikkarin vuoka on nostalginen lohturuoka, johon sinäkin rakastut. Lado vuokaan perunoita, lenkkimakkaraa, sipulia ja tomaattia ja kuorruta komeus ruokakermalla, mausteilla ja juustolla. Kun kerran teet, teet myös uudelleen!

Reseptin ainekset 4 annosta
Nikkarin vuoka
5 (600 g)kypsennettyä perunaa
4tomaattia
1 sipuli
½ pkt (à 580 g)lenkkimakkaraa
2 dlruokakermaa
2munaa
½ tlsuolaa
½ tlmustapippuria
½ tlpaprikajauhetta
2 dlemmentaljuustoraastetta
Nikkarin vuoka valmistetaan näin:
- Viipaloi perunat, tomaatit, sipuli ja makkara.
- Lado viipaleet limittäin pystyyn vuokaan.
- Sekoita kermaan munat ja mausteet.
- Kaada liemi vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.