Maku

Nikkarin vuoka valmistuu edullisista aineksista – ota nostalginen resepti arkiruokalistallesi!

40 min
3.97
0

Nikkarin vuoka on nostalginen lohturuoka, johon sinäkin rakastut. Lado vuokaan perunoita, lenkkimakkaraa, sipulia ja tomaattia ja kuorruta komeus ruokakermalla, mausteilla ja juustolla. Kun kerran teet, teet myös uudelleen!
Tulosta
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Pia Inberg

Ainekset (4 annosta)

Nikkarin vuoka

  • 5 (600 g)kypsää perunaa
  • 4tomaattia
  • 1 sipuli
  • 1/2 pkt (580 g)lenkkimakkaraa
  • 2 dlruokakermaa
  • 2munaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlpaprikajauhetta
  • 2 dlemmentaalijuustoraastetta

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min

Nikkarin vuoka valmistetaan näin:

  1. Viipaloi perunat, tomaatit, sipuli ja makkara.
  2. Lado viipaleet limittäin pystyyn vuokaan.
  3. Sekoita kermaan munat ja mausteet.
  4. Kaada liemi vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
  5. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.
MITÄ PIDIT?
3.97