


Lämpöä leivän päälle! Italialaisessa nduja-tahnassa maistuvat salami, pancetta ja chili
20 min
Trendikkään italialaisen salamitahnan valmistus onnistuu myös kotona. Tahna sopii moneen, ja on erityisen herkullista esimerkiksi rapean leivän päällä.
Reseptin ainekset
2 dl
70 g
pancettaa (viipaleina)
150 g
salamia (viipaleina)
1 rkl
cabarialaista chilimurskaa tai -kastiketta (esim. Delizie di Calabria)
1 rkl
oliiviöljyä
Nduja-tahna – ohje:
- Paista pancettaviipaleet kuumalla pannulla molemmin puolin rapeiksi. Anna jäähtyä hetki.
- Laita pancetta, salami, chilimurska ja öljy monitoimileikkuriin tai tehosekoittimeen. Käytä konetta, kunnes seos on tasaista.
- Lusikoi tahna purkkiin ja anna maustua vähintään pari tuntia viileässä ennen tarjoilua.
- Tarjoa rapean maalaispatongin tai -leivän kanssa.
Vinkki!
Voit valita miedon salamin, sillä chilimurska antaa voimakasta makua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat