Maku

Naurisvati

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
GL
KA
LA
MA
MU
4
0
Julkaistu 19.9.2005


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 3 kplnaurista

Kastike

  • 10 kplretiisejä (raastettuna)
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 tlhunajaa

Koristeluun

  • 1 kplnaurista
  • 1 dlporkkanaraastetta
  • 25 gpurjoa
Tulosta

Raasta nauriit karkealla terällä. Asettele raaste laakealle vadille. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kastiketta raasteen kanssa.

Leikkaa purjon vihreistä lehdistä lehden muotoisia paloja. Veistä kuorittu nauris kukan muotoon. Aseta nauriskukka raasteen päälle lehtien kanssa. Ripauta kukan keskelle porkkanaraastetta.

•Korvaa nauris retikalla tai lantulla.

Kommentoi »