Maku

Naurisvati

15 min
GL
KA
LA
MA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Maarit Cederbeg
Kuvat Juhani Salonen

Ainekset (4 annosta)

  • 3 kplnaurista

Kastike

  • 10 kplretiisejä (raastettuna)
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 tlhunajaa

Koristeluun

  • 1 kplnaurista
  • 1 dlporkkanaraastetta
  • 25 gpurjoa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Raasta nauriit karkealla terällä. Asettele raaste laakealle vadille. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kastiketta raasteen kanssa.

Leikkaa purjon vihreistä lehdistä lehden muotoisia paloja. Veistä kuorittu nauris kukan muotoon. Aseta nauriskukka raasteen päälle lehtien kanssa. Ripauta kukan keskelle porkkanaraastetta.

•Korvaa nauris retikalla tai lantulla.

MITÄ PIDIT?
4