Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nakkirisotto

45 min
15.1.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
10 dl
vettä
3 kpl
kasvisliemikuutiota
1 kpl
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
2 dl
tummaa riisiä
200 g
herne-maissi-paprikaa (pakaste)
250 g
keittojuuressekoitusta (pakaste)
250 g
nakkeja
2 rkl
persiljaa

Nakkirisotto – ohje:

Mittaa vesi kattilaan, kuumenna ja lisää joukkoon liemikuutiot. Hienonna sipuli ja kääntele silppu pehmeäksi öljyssä toisessa kattilassa. Lisää kattilaan riisi ja sekoita hyvin. Lisää 1/3 kuumaa kasvislientä riisin joukkoon. Sekoita hyvin ja anna riisin kiehua miedolla lämmöllä.

Kun liemi on imeytynyt riisiin, lisää lientä samaan tapaan kahdessa erässä. Anna riisin kypsyä miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia. Sekoittele välillä, ettei riisi pala pohjaan.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa herne-maissi-porkkanasekoitus, keittosekoitus ja paloitellut nakit. Lisää tarvittaessa vettä, koska nakkirisoton tulee olla kosteaa, ei kuivaa.

Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Lisää persiljaa pinnalle.

Tarjoa nakkirisotto heti sellaisenaan tai juustoraasteen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt