Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nakkipata

20 min
18.5.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
nakkeja
1/2 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
50 g
sipulia (kuutioituna)
400 g
yrttitomaattimurskaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
basilikaa
6 dl
keitettyä pastaa

Nakkipata – ohje:

  1. Paloittele nakit. Kuumenna rasva kattilassa ja pyöräytä siinä nakkipalat ja sipulikuutiot.
  2. Lisää tomaattimurska, mausteet ja keitetty pasta.
  3. Kuumenna nakkipata kiehuvaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt