Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Myskikurpitsa uunissa – Sara la Fountainin paahdetut myskikurpitsapalat kruunataan pähkinäisellä crumblella ja rapeilla salvianlehdillä

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Kokki ja ruokakirjailija Sara la Fountain paahtaa myskikurpitsapalat uunissa valkosipulin, hunajan ja salvian seurassa. Päälle hän paistaa pähkinäisen crumblen ja rapeita salvianlehtiä. Kurkkaa resepti!

Reseptin ainekset
6–8 annosta
1
iso myskikurpitsa kuorittuna ja paloiteltuna
4
valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
hunajaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
5
salvianlehteä
Pähkinäcrumble
50 g
voita
1 dl
kaurahiutaleita
½ dl
hasselpähkinöitä rouhittuna
½ dl
manteleita rouhittuna
½ dl
hunajaa
½ tl
suolaa
3 rkl
kookos- tai fariinisokeria
Koristeeksi
10
salvianlehtiä
20 g
voita

Myskikurpitsa uunissa – ohje:

  1. Levitä myskikurpitsan palat ja valkosipulit uunipellille. Lorauta päälle oliiviöljyä.
  2. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla ja salvian lehdillä.
  3. Nosta kurpitsat uuniin paahtumaan 200 asteeseen noin 30 minuutiksi, kunnes kurpitsa on sopivan pehmeää.
  4. Valmista pähkinäcrumble. Laita voi sulamaan kuumalle pannulle ja lisää kaikki muut ainekset sekaan.
  5. Paahda crumble herkullisen rapeaksi, mutta älä polta sitä.
  6. Paahda salvian lehdet voissa rapeiksi.
  7. Levitä crumble kypsien kurpitsapalojen päälle ja koristele salvian lehdillä. Tarjoa lämpimänä naudan, possun tai broilerin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt