Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikka-valkosuklaatryffelit

3 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 3 h 0 min

Nämä taivaalliset mustikka-valkosuklaatryffelit sulavat suuhun! Mustikkatryffelipalleroita kannattaa pyöritellä kerralla kunnon satsi, sillä ne häviävät karkkikulhosta salamannopeasti.

16.2.2017
Reseptin ainekset
16 kpl
150 g
valkosuklaata
1/2 dl
kuohukermaa
50 g
voita
1 rkl
marjajauhetta (mustikka, Biokia)
Kuorrutus
100 g
valkosuklaata

Mustikka-valkosuklaatryffelit – ohje:

  1. Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa keskiteholla 20–30 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä.
  2. Kuumenna kerma pienessä kattilassa. Siirrä kattila sivuun, lisää voi ja sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää mustikkajauhe. Jäähdytä hetki, kunnes seos on suunnilleen saman lämpöistä kuin valkosuklaa.
  4. Yhdistä valkosuklaa ja voi-kermaseos. Peitä kulho kelmulla ja nosta jääkaappiin 2 tunniksi.
  5. Ota massasta lusikalla nokareita ja pyöritä pieniksi palloiksi (Ø 2–2 1/2 cm). Voit sokeroida kätesi tomusokerilla, jos massa tuntuu tarttuvan kiinni käsiin.
  6. Nosta pallot jääkaappiin kovettumaan puoleksi tunniksi.
  7. Sulata kuorrutuksen suklaa pienessä kupissa mikrossa. Sekoita tasaiseksi. Upota mustikka-valkosuklaatryffelit suklaaseen ja nosta lautaselle. Anna kuorrutuksen kovettua jääkaapissa noin 15 minuuttia. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt