Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikka-jogurttimuffinit

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Mustikka ja kreikkalainen jogurtti sopivat hyvin yhteen! Näissä mehevissä ja skonssimaisissa mustikka-jogurttimuffineissa on kreikkalaista jogurttia sekä taikinassa että kuorrutteena päällä.

25.7.2017
Reseptin ainekset
12 kpl
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
ruokasoodaa
2 dl
kreikkalaista jogurttia
1
muna
75 g
voita (sulatettuna)
1 dl
sokeria
1 tl
aitoa vaniljasokeria
2 dl
mustikoita
Kuorrute
1 1/2 dl
kreikkalaista jogurttia
1 dl
tomusokeria
1 tl
sitruunan mehua

Mustikka-jogurttimuffinit – ohje:

Ota munat ja jogurtti ajoissa huoneenlämpöön.

Sulata voi ja anna jäähtyä.

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen, valmistele muffinipelti laittamalla koloihin paperiset vuoat.

Yhdistä yhdessä kulhossa jauhot, ruokasooda ja leivinjauhe.

Toisessa kulhossa sekoita yhteen munat, jogurtti, jäähtynyt voisula, sokeri ja vaniljasokeri.

Yhdistä märät aineet kuiviin, sekoita nopeasti yhteen. Sekoituksen loppuvaiheilla (kun taikinassa on vielä jauhoviiruja) lisää mustikat.

Jäätelökauhalla tai lusikalla jaa taikina muffinivuokiin, kohoamisvaraa tällä taikinalla ei kauheasti tarvita. Paista uunissa n. 25–30 minuuttia tai kunnes muffinit ovat pinnalta kullanruskeita.

Anna jäähtyä hetken muffinipellissä, ota sitten ritilälle jäähtymään täysin.

Kun muffinit ovat jäähtyneet, sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja lusikoi huolettomasti muffineiden päälle. Säilytä kylmässä ilmatiiviisti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt